Replay Jeans huurt pand in Negen Straatjes | RetailDetail

Replay Jeans huurt pand in Negen Straatjes

Replay Jeans huurt pand in Negen Straatjes

Jeansmerk Replay Jeans heeft een huurovereenkomst getekend voor een pand in de Wolvenstraat, onderdeel van winkelcentrum de Negen Straatjes in Amsterdam. Het Italiaanse merk vervangt er conceptwinkel Spoiled.

Imago verbeteren door A-locaties

De nieuwe winkellocatie van Replay, met een winkeloppervlakte van 160 m²,  bevindt zich ook vlakbij het nieuwe hoofdkantoor van Fashion Box. Het moederbedrijf van het jeansmerk probeert sinds 2010 het imago van Replay Jeans te versterken en kiest daarom voor deze A-locatie in Amsterdam.

 

Ook sloot het kleinere locaties gesloten verving ze door grote flagshipstores. In Nederland had Replay enkel nog een eigen filiaal in de PC Hooftstraat en een franchisewinkel in Rotterdam. De kledij wordt ook verkocht in een shop-in-shop in Amsterdam.

 

Het Italiaanse Replay Jeans werd in 1978 opgericht door Claudio Buziol en is sinds mei 2010 in handen van Equibox Holding, het moederconcern van Fashion Box.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).