Ronald Boeckx naar Bel & Bo | RetailDetail

Ronald Boeckx naar Bel & Bo

Ronald Boeckx naar Bel & Bo
Bel & Bo

Ronald Boeckx, de voormalige CEO van e5 mode, heeft al een nieuwe uitdaging gevonden: hij wordt lid van de raad van bestuur van modeketen Bel & Bo en zal daar meteen ook de functie van commercieel directeur opnemen.

Mooi familiebedrijf

Boeckx stond van 2009 tot juni 2017 aan het hoofd van e5 mode, waar hij intussen werd opgevolgd door Alexander Talpe, neef van oprichter Etienne Kaesteker. Nu neemt hij opnieuw een functie op bij een Belgische modeketen: hij wordt commercieel directeur en lid van de raad van bestuur van Bel & Bo. Dat familiebedrijf bestaat al dertig jaar, heeft bijna honderd winkels en wordt geleid door CEO Michel Delfosse.

 

“Ik ben enthousiast om hierdoor mijn carrière in de sector te kunnen verderzetten en mee te mogen werken aan de groei van dit mooie familiebedrijf”, verklaart Boeckx aan RetailDetail.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).