Rosada Fashion Outlet breidt uit

Rosada Fashion Outlet breidt uit

De bouw van de grote uitbreiding van Rosada Fashion Outlet in Roosendaal is officieel van start gegaan. De bedoeling is om de 45 nieuwe winkelpanden klaar te hebben tegen het voorjaar van 2016.

Meer dan helft al verhuurd

Dankzij de uitbreiding wordt Rosada Fashion Outlet anderhalve keer groter dan de huidige winkeloppervlakte. De uitbreiding was nodig omdat er steeds meer bezoekers over de vloer komen: "Het afgelopen jaar is de totale omzet gestegen met 14 procent ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal bezoekers steeg in diezelfde periode met 10 procent", aldus Michel Nangia van eigenaar Resolution Property.

 

Van de nieuwe plaatsen is momenteel al meer dan 60 procent verhuurd of in een vergevorderde onderhandeling. Onder andere Adidas en La Place hebben al getekend voor de invulling van een pand.

 

Daar waar veel outletcenters problemen krijgen met de winkeliers in de binnenstad, is dat in Roosendaal minder het geval. "Anders dan bij andere outlets zijn de reacties van ondernemers uit de binnenstad van Roosendaal erg positief. Als bezoekers hier met een positief gevoel weggaan komen ze zeker nog een keer terug in Roosendaal. Zo versterk je elkaar", zegt Gerben Boomsma, directeur van STABLE International Outlet Management.

Tags: