Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen

Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen

Hardloopketen Runnersworld heeft een nieuwe vestiging geopend in Hoogeveen. De winkel van 190 m² is de 27e vestiging van de keten en wil ook goede service bieden aan niet-klanten.

Professioneel advies

De nieuwe Runnersworld opende zijn deuren aan de Schutstraat in het centrum van Hoogeveen: "Daar zijn we goed bereikbaar en weten mensen ons altijd te vinden", zeggen eigenaars Martin Luteijn en Lamko Hulzebos.

 

Beide heren willen niet enkel in de winkel garant staan voor goede service en professioneel advies, ze willen klanten ook buiten de winkel van dienst zijn. "We zijn bijvoorbeeld van plan bedrijventeams samen te stellen en we hebben een marathonlopersgroep opgericht om ervaringen uit te wisselen en gezamenlijk internationale wedstrijden te bezoeken. Verder zijn Lamko en ik allebei gecertificeerd sportmasseur en -podoloog. Kamp je met een hardloopblessure, dan kun je dus ook bij ons terecht."

 

Runnersworld, onderdeel van Euretco, is de marktleider in hardloopspeciaalzaken in Nederland. Euretco is naast het moederbedrijf van Runnersworld ook de eigenaar van concepten zoals Intersport, Libris, Blz. en Decorette.

Tags: