Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen | RetailDetail

Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen

Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen

Hardloopketen Runnersworld heeft een nieuwe vestiging geopend in Hoogeveen. De winkel van 190 m² is de 27e vestiging van de keten en wil ook goede service bieden aan niet-klanten.

Professioneel advies

De nieuwe Runnersworld opende zijn deuren aan de Schutstraat in het centrum van Hoogeveen: "Daar zijn we goed bereikbaar en weten mensen ons altijd te vinden", zeggen eigenaars Martin Luteijn en Lamko Hulzebos.

 

Beide heren willen niet enkel in de winkel garant staan voor goede service en professioneel advies, ze willen klanten ook buiten de winkel van dienst zijn. "We zijn bijvoorbeeld van plan bedrijventeams samen te stellen en we hebben een marathonlopersgroep opgericht om ervaringen uit te wisselen en gezamenlijk internationale wedstrijden te bezoeken. Verder zijn Lamko en ik allebei gecertificeerd sportmasseur en -podoloog. Kamp je met een hardloopblessure, dan kun je dus ook bij ons terecht."

 

Runnersworld, onderdeel van Euretco, is de marktleider in hardloopspeciaalzaken in Nederland. Euretco is naast het moederbedrijf van Runnersworld ook de eigenaar van concepten zoals Intersport, Libris, Blz. en Decorette.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.