Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen | RetailDetail

Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen

Runnersworld opent filiaal in Hoogeveen

Hardloopketen Runnersworld heeft een nieuwe vestiging geopend in Hoogeveen. De winkel van 190 m² is de 27e vestiging van de keten en wil ook goede service bieden aan niet-klanten.

Professioneel advies

De nieuwe Runnersworld opende zijn deuren aan de Schutstraat in het centrum van Hoogeveen: "Daar zijn we goed bereikbaar en weten mensen ons altijd te vinden", zeggen eigenaars Martin Luteijn en Lamko Hulzebos.

 

Beide heren willen niet enkel in de winkel garant staan voor goede service en professioneel advies, ze willen klanten ook buiten de winkel van dienst zijn. "We zijn bijvoorbeeld van plan bedrijventeams samen te stellen en we hebben een marathonlopersgroep opgericht om ervaringen uit te wisselen en gezamenlijk internationale wedstrijden te bezoeken. Verder zijn Lamko en ik allebei gecertificeerd sportmasseur en -podoloog. Kamp je met een hardloopblessure, dan kun je dus ook bij ons terecht."

 

Runnersworld, onderdeel van Euretco, is de marktleider in hardloopspeciaalzaken in Nederland. Euretco is naast het moederbedrijf van Runnersworld ook de eigenaar van concepten zoals Intersport, Libris, Blz. en Decorette.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.