Samsøe & Samsøe opent eerste showroom in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België

Samsøe & Samsøe opent eerste winkel in België
Shutterstock

Het Deense modemerk Samsøe & Samsøe opent vanaf februari volgend jaar zijn eerste Belgische filiaal in Antwerpen. Klanten vinden er kleding, schoenen en accessoires van het merk dat voorheen enkel online en bij Nederlandse boetieks te koop was.

Eerste eigen winkel in België

De komst van een Belgisch filiaal van modemerk Samsøe & Samsøe heeft lang op zich laten wachten, maar vanaf begin februari kunnen ook de Belgische fans terecht in een fysieke winkel in eigen land. Het Deense label werd in 1993 opgericht door de broers Klaus en Preben Samsøe en groeide uit van een kleine juwelierszaak tot een internationaal modehuis dat bekendstaat om zijn minimalistische designs.

 

Ook in België groeit de populariteit van het merk, maar de items van Samsøe & Samsøe waren tot dusver enkel online, bij enkele boetieks of op tweejaarlijkse stockverkopen te koop. In Nederland heeft het merk wel al een aantal eigen winkels. Begin februari opent echter een echte winkel van het label de deuren in de Kammenstraat in Antwerpen. Dat maakte Samsøe & Samsøe zelf bekend door vacatures voor die winkel op de website te plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.