Sarenza heeft nu ook eigen mannenmerk

Sarenza heeft nu ook eigen mannenmerk

De Franse schoenenwebwinkel Sarenza heeft nu ook een huismerk van herenschoenen: het eerste aanbod van Mr. Sarenza telt een veertigtal modellen, gaande van sneakers tot boots in diverse stoffen en kleuren.


Twee jaar na de eigen damescollectie

Twee jaar geleden lanceerde de Franse online verkoper met ‘Made by Sarenza’ al een eigen aanbod aan damesschoenen. Nu is daar dus een soortgelijke collectie voor heren bijgekomen. Het gaat vooral om trendy en comfortabel schoeisel, dat tussen 79 en 129 euro per paar kost. De schoenen worden in Parijs ontworpen en in Europa geproduceerd.

 

Sarenza levert de online bestelde schoenen gratis aan huis, hoe hoog of laag het bestelbedrag ook is. De gemiddelde besteltijd bedraagt 48u tot 72u, weekends uitgezonderd. Wie een expresszending wil, betaalt 12 euro. In dat geval krijgt de koper zijn bestelde waar via UPS al ’s anderdaags, indien de bestelling voor 12u is ingegeven.

 

Sarenza werd in 2005 in Frankrijk opgericht en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste online schoenenwinkels van Europa . Naast schoenen verkoopt de keten ook tassen.