Scapa lanceert online flagshipstore | RetailDetail

Scapa lanceert "online flagshipstore"

Scapa lanceert "online flagshipstore"

Modemerk Scapa heeft een webshop gelanceerd, waarop meteen alle collecties van het merk te vinden zijn. Daarnaast is er onder andere een online magazine beschikbaar.

“Nieuw hoofdstuk"

"Wij zijn erg blij met dat we met de online flagshipstore een nieuw hoofdstuk in het Scapa verhaal kunnen schrijven. Door de webshop kunnen we in een snel veranderende markt onze klanten steeds direct en efficiënt de gepaste service bieden. Bovendien kunnen we nu nog meer een potentieel nieuw publiek aanspreken dat interesse heeft in de Scapa World collecties”, aldus CEO Michael Redding.

 

Op de webshop worden de nieuwe collecties van Scapa Main Line, Scapa Sports en Scapa Men verkocht, voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast is er ook een online magazine, met naast modetips ook aandacht voor reizen, interieur en culinaire onderwerpen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.

Einde verhaal voor sportwebwinkel Athleteshop

02/07/2018

Sportwebwinkel Athleteshop heeft het faillissement aangevraagd. Al sinds begin dit jaar kwamen veel klachten binnen over te late en slechte leveringen, en nu zouden ook verschillende leveranciers de samenwerking hebben stopgezet.