Scapa lanceert online flagshipstore | RetailDetail

Scapa lanceert "online flagshipstore"

Scapa lanceert "online flagshipstore"

Modemerk Scapa heeft een webshop gelanceerd, waarop meteen alle collecties van het merk te vinden zijn. Daarnaast is er onder andere een online magazine beschikbaar.

“Nieuw hoofdstuk"

"Wij zijn erg blij met dat we met de online flagshipstore een nieuw hoofdstuk in het Scapa verhaal kunnen schrijven. Door de webshop kunnen we in een snel veranderende markt onze klanten steeds direct en efficiënt de gepaste service bieden. Bovendien kunnen we nu nog meer een potentieel nieuw publiek aanspreken dat interesse heeft in de Scapa World collecties”, aldus CEO Michael Redding.

 

Op de webshop worden de nieuwe collecties van Scapa Main Line, Scapa Sports en Scapa Men verkocht, voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast is er ook een online magazine, met naast modetips ook aandacht voor reizen, interieur en culinaire onderwerpen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.