Schoenen Torfs opent Nederlandse webwinkel

Schoenen Torfs opent Nederlandse webwinkel

Schoenenketen Torfs heeft een webwinkel geopend voor de Nederlandse markt. De Belgische schoenenhandelaar heeft nog geen fysieke filialen in Nederland en er zijn ook geen plannen om er te openen.

Belgische versie beste 'filiaal'

Het was CEO Wouter Torfs die het nieuws vorige week bekendmaakte op Twitter: "We zijn er trots op", aldus Torfs. "Waarom zouden wij daar niet kunnen wat Nederlanders hier kunnen?" Schoenen Torfs opende in 2012 zijn online winkel in België, die momenteel al het best draaiende 'filiaal' van het bedrijf is en ook flink wat bestellingen uit Nederland binnenkreeg. Daarom is nu besloten om ook een Nederlandse webshop te openen.

 

"Om deze snel groeiende klantendoelgroep nog beter van dienst te zijn, werd een internationale stap gezet met de lancering van www.schoenentorfs.nl. Niet alleen biedt deze site de mogelijkheid om Nederlandse klanten persoonlijker te benaderen, bovendien komt dit de zoekresultaten via google.nl ten goede", laat de keten weten.

 

Nederlandse bestellingen worden net als in België al na één dag geleverd en Nederlandse klanten kunnen ook zelf hun dag van levering kiezen. Er wordt geen specifieke Nederlandse klantenservice opgezet, omdat eerder al is gebleken dat Nederlandse klanten tevreden zijn met de Belgische variant. Ook werd er onmiddellijk een mobiele versie van de website gelanceerd.

Tags: