Schoenenreus verkoopt via Neckermann.com

Schoenenreus verkoopt via Neckermann.com

Schoenenreus is begonnen met de verkoop van zijn eigen producten via Neckermann.com. Voorlopig gaat het over ongeveer vijftig producten en zal de samenwerking slechts drie maanden duren, al kan ze bij succes wel nog verlengd worden.

"Goede aanvulling op online strategie"

Neckermann.com was in september op zoek gegaan naar een partner die op de website schoenen kon aanbieden in het lagere prijssegment. Daar zag Schoenenreus wel iets in, zelfs al heeft het sinds kort een succesvolle vernieuwde webshop en een mobiele site. De samenwerking met Neckermann.com moet een nieuwe stap zijn in de online strategie van Schoenenreus.

 

"Naast de recente vernieuwing van ons winkelconcept, zijn we ook druk bezig met vernieuwing op het gebied van e-commerce", vertelt René de Lege, directeur van Schoenenreus aan Twinkle. "Deze uitbreiding van verkoopkanalen is een goede aanvulling op onze online strategie."

 

Schoenenreus zal nu enkele items van eigen merken aanbieden, van pumps tot sneakers en van handtas tot lange laars. Sinds de doorstart van Schoenenreus eerder dit jaar, focust het bedrijf meer op het online segment. Het wil zo de online winkel tot het grootste filiaal van de keten maken.

Tags: