Sissy-Boy en NS breiden samenwerking uit

Sissy-Boy en NS breiden samenwerking uit

Sissy-Boy gaat op zes nieuwe stations in Nederland een winkel openen, de eerste twee zelfs nog nog dit jaar. Het modemerk heeft momenteel al winkels op de stations van Leiden Centraal en Amsterdam Zuid WTC.

"Goed gewaardeerd"

Op 31 oktober zal de winkel op het station Rotterdam Centraal geopend worden, in december moet er ook een filiaal openen in het station van Breda. Begin 2015 zullen er nog winkels volgen in Rotterdam, Den Haag Centraal en Amsterdam Centraal. In 2016 komen daar volgens de overeenkomst nog vestigingen bij in het station van Eindhoven en Utrecht Centraal.

 

"De formule Sissy-Boy op onze stations wordt goed gewaardeerd door onze reizigers. Het assortiment van de formules is toegesneden op locaties waar de klanten behoefte hebben aan snelheid en gemak. Het past binnen ons totale aanbod van retail en services. Reistijd wordt daardoor meer eigen tijd", zegt Peter Mulder, directeur vastgoed bij NS Stations.

 

Sissy-Boy opende onlangs ook drie winkels in Haarlem, Amsterdam en Eindhoven. Daar wordt gebruik gemaakt van een nieuw concept, waar de focus ligt op de kleinere cadeauartikelen.

Tags: