SKM gaat nu ook bedrijven kleden | RetailDetail

SKM gaat nu ook bedrijven kleden

SKM gaat nu ook bedrijven kleden

Modezaak SKM in Aartselaar biedt voortaan met SKM for Business een aantal services op maat van bedrijven aan. Zo kunnen bedrijven hun medewerkers door SKM laten kleden en kan die kleding ook gepersonaliseerd worden met een logo.

Style Your Staff

Meer en meer kloppen bedrijven bij ons aan om een volledige look uit te werken voor hun medewerkers die bijvoorbeeld een beursstand bemannen. Met onze ‘Style Your Staff’ service zorgen we voor een bijpassende outfit”, zegt bestuurder Dominique Somers, die samen met haar man Steven De Hertogh sinds de zomer van vorig jaar eigenaar is van de modezaak. Bedrijven kunnen ook een "Exclusive Experience" inplannen, waarbij het volledige complex van SKM wordt vrijgehouden, zodat het bedrijf een presentatie kan geven, gevolgd door een walking diner en shoppingavond.

 

Voor de gewone consument wordt er met de ‘try-out service’ een nieuwe dienst in het leven geroepen. Klanten kunnen voortaan via een vragenlijst op de website hun maten en voorkeuren doorgeven, waarna een winkelmedewerker een gepersonaliseerd pakket in de winkel klaarmaakt. Klanten kunnen de outfits dan meteen in de winkel passen en hebben geen aankoopverplichting

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).