Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen | RetailDetail

Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen

Sport 2000 start in Stadshart Amstelveen

Sportketen Sport 2000 opent vandaag een winkel van 1500 m² in Stadshart Amstelveen. Dat winkelcentrum heeft recent al heel wat nieuwe retailers kunnen lokken, met als opvallendste naam Hudson's Bay.

Winkelcentum vernieuwt

De formule brengt een breed assortiment kleding, schoeisel en accessoires, waarbij klanten in de winkel tennisrackets en hockeysticks kunnen testen op speciaal aangelegd kunstgras.

 

Stadshart Amstelveen is bezig met een vernieuwing om de positie in de regio te behouden en te versterken. Naast werken aan een overdekte Rembrandtpassage en een facelift van het Stadsplein, breidt het winkelcentrum in deze periode uit met verschillende nieuwe huurders. Deze maand openen hier ook herenkledingformule NZA (New Zealand Auckland) en Clarks, eind vorige maand opende Villa Chocolade er haar vierde winkel.

 

Ook het Canadese Hudson’s Bay tekende eind september een huuroverkomst voor een winkel van 20.600 m² aan de oostzijde van het winkelcentrum. De keten gaat het bestaande gebouw in samenwerking met de gemeente Amstelveen en andere belangengroepen aanpassen aan het nieuwe warenhuisconcept.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.