Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen | RetailDetail

Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen

Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen

Modeontwerper Stijn Helsen heeft een winkel geopend in Antwerpen. Op Hopland zullen klanten terecht kunnen voor zijn mannencollectie. Stijn Helsen heeft momenteel ook al drie boetieks in Hasselt.

 

Volgende stap

Stijn Helsen zegt dat het niet onmiddellijk een bedoeling was om ook een winkel te openen in Antwerpen. “Tot ik toevallig op een pandje stootte dat te huur stond: een mooi pand met een retro-façade op Hopland, in de buurt van de Stadsfeestzaal, de drukste driehoek van de binnenstad”, zegt Helsen aan GVA.

 

“De winkel is gelegen op een hoek, waardoor we heel veel etalage hebben. We verkopen er alleen de herencollectie: maatpakken, onze eigen jeanslijn en onze ondergoed-, hemden- en schoenencollectie.”

 

De deuren van de nieuwe winkel zijn al sinds woensdag geopend, maar de officiële opening staat voor zaterdag gepland. Voor de drie boetieks in Hasselt verandert er niets. “Maar na Hasselt is modestad Antwerpen de volgende stap om een internationaal publiek te bereiken.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.