Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen | RetailDetail

Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen

Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen

Modeontwerper Stijn Helsen heeft een winkel geopend in Antwerpen. Op Hopland zullen klanten terecht kunnen voor zijn mannencollectie. Stijn Helsen heeft momenteel ook al drie boetieks in Hasselt.

 

Volgende stap

Stijn Helsen zegt dat het niet onmiddellijk een bedoeling was om ook een winkel te openen in Antwerpen. “Tot ik toevallig op een pandje stootte dat te huur stond: een mooi pand met een retro-façade op Hopland, in de buurt van de Stadsfeestzaal, de drukste driehoek van de binnenstad”, zegt Helsen aan GVA.

 

“De winkel is gelegen op een hoek, waardoor we heel veel etalage hebben. We verkopen er alleen de herencollectie: maatpakken, onze eigen jeanslijn en onze ondergoed-, hemden- en schoenencollectie.”

 

De deuren van de nieuwe winkel zijn al sinds woensdag geopend, maar de officiële opening staat voor zaterdag gepland. Voor de drie boetieks in Hasselt verandert er niets. “Maar na Hasselt is modestad Antwerpen de volgende stap om een internationaal publiek te bereiken.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.