Suit Supply krijgt shop-in-shops bij Bloomingdale’s

Suit Supply krijgt shop-in-shops bij Bloomingdale’s

Pakkenspecialist Suit Supply gaat deze lente nog shop-in-shops openen bij de Amerikaanse warenhuisketen Bloomingdale's: er komt een vestiging in New York en eentje in Los Angeles.

Ook op eigen houtje groeien

De shop-in-shops van Suit Supply bij Bloomingdale's zullen een oppervlakte van 1.300 m² innemen en zijn daarmee een stuk groter dan die in het warenhuis Stanley Korshak in Dallas, waar het Nederlandse bedrijf eerder al een shop-in-shop opende: daar bedraagt de oppervlakte slechts 100 m².

 

Suit Supply was niet op zoek naar nieuwe locaties, maar ziet in de warenhuisketen een goede opportuniteit: "We denken dat Bloomingdale's de juiste partner is, omdat we dezelfde dynamiek hebben," zegt De Jong tegen WWD.com. "We denken dat shop-in-shops in sommige markten waarde kan toevoegen aan onze distributie."

 

Naast de shop-in-shops wil Suit Supply ook op eigen benen verder uitrollen in de Verenigde Staten. Het merk trok in 2011 naar de VS en heeft momenteel elf eigen winkels en één shop-in-shop. Daarnaast staan er openingen gepland in Miami, San Francisco, Los Angeles en Greenwich.

Tags: