Suit Supply opent in Zuid-Afrika

Suit Supply opent in Zuid-Afrika

Het Nederlandse Suit Supply opent vandaag zijn eerste winkel in Afrika, met name in Zuid-Afrika. Voorlopig gaat het slechts om een tijdelijke winkel, maar daar komt in de toekomst verandering in.

Voorlopig pop-up

De pop-upwinkel zal eerst voor zes maanden geopend zijn in een warenhuis in Johannesburg, maar zal daarna naar een vaste locatie verhuizen. Zo wil Suit Supply snel inspelen op de toenemende vraag vanuit Afrika. "We zagen al enige tijd een groei in de online bestellingen vanuit Zuid-Afrika", zegt Tania Habimana, verantwoordelijk voor de nieuwe Afrika-afdeling binnen Suit Supply.

 

Zuid-Afrika is na Nigeria de grootste economie in Afrika en betekent de eerste stap van Suit Supply op het continent. In de toekomst wil het ook nog winkels openen in Kenia en Nigeria, twee landen met een groeiende economie. Daarvoor is het momenteel op zoek naar lokale partners. In Zuid-Afrika pakt Suit Supply het op eigen houtje aan.

 

Suit Supply is inmiddels actief in meer dan tien landen. Zo zijn er al winkels in Rusland, de Verenigde Staten en China.

Tags: