Suitsupply verkoopt ook vrijetijdskleding

Suitsupply verkoopt ook vrijetijdskleding

Bij het Nederlandse modemerk Suitsupply is vanaf vandaag ook een collectie vrijetijdskleding te vinden. Die kleine collectie moet de verkoop van de pakken, waarvoor de keten bekend staat, aanvullen.

Joggingpak voor op reis

In de collectie zijn schoenen, een hoody met bijpassende joggingbroek, T-shirts en boxershorts te vinden. Het is voorlopig niet de bedoeling dat de collectie in de toekomst drastisch wordt uitgebreid.


"We concentreren ons hoofdzakelijk op pakken en jasjes, maar we wilden die collectie aanvullen met vrijetijdskleding die lekker zit als je op reis bent", zegt Nish de Gruiter, vicevoorzitter van Suitsupply USA in een interview met WWD.

 

Dagophaling en thuis passen

Suitsupply biedt sinds kort ook enkele nieuwe mogelijkheden aan op zijn Nederlandse webshop. Zo kunnen klanten in vier Nederlandse steden vanaf nu hun bestellingen nog dezelfde dag ophalen in de winkel. Amerikaanse klanten kunnen dan weer hun pakken thuis uitproberen.


Suitsupply werkt momenteel ook aan een sterke buitenlandse expansie. Het Nederlandse merk ging onlangs een samenwerking aan met warenhuisketen Bloomingdale's.

Tags: