Supertrash breidt uit met Duitse shop-in-shops

Supertrash breidt uit met Duitse shop-in-shops

Het Nederlandse modemerk Supertrash zet sterker in op de Duitse markt. In de loop van dit jaar opent de onderneming een eigen webshop gericht op Duitsland en worden in zeven warenhuizen shop-in-shops geopend.

Supertrash bij Karstadt en Breuninger

De Duitse shop-in-shops van Supertrash komen in warenhuizen van het concern Karstadt in Berlijn, Bremen, Düsseldorf en Hamburg en in vestigingen van warenhuisketen Breuninger in Karlsruhe, Leipzig en Neurenberg. De nieuwe vestigingspunten moeten een "stijlvolle en glamoreuze uitstraling krijgen die past bij het merk", zo meldt vakblad Textilia.

 

Supertrash geldt als een van de opmerkelijkste succesverhalen uit de Nederlandse modewereld van de afgelopen jaren. Het merk is vandaag immers in 32 landen verkrijgbaar bij ruim tweeduizend winkels, en daarnaast beschikt het bedrijf ook nog over vijftig eigen winkels.

 

Om de internationale uitbreiding luister bij te zetten komt het bedrijf ook met een nieuwe online reclamecampagne, waarvoor enkele beroemdheden zijn gestrikt. Het gaat daarbij om het Victoria Secret-model Bregje Heinen, Harley Viera-Newton die actief is voor het Roc Nation-label van Jay Z en fotograaf Bonnie Strange. De campagne loopt tot het einde van dit jaar.

Tags: