Supertrash breidt uit met Duitse shop-in-shops | RetailDetail

Supertrash breidt uit met Duitse shop-in-shops

Supertrash breidt uit met Duitse shop-in-shops

Het Nederlandse modemerk Supertrash zet sterker in op de Duitse markt. In de loop van dit jaar opent de onderneming een eigen webshop gericht op Duitsland en worden in zeven warenhuizen shop-in-shops geopend.

Supertrash bij Karstadt en Breuninger

De Duitse shop-in-shops van Supertrash komen in warenhuizen van het concern Karstadt in Berlijn, Bremen, Düsseldorf en Hamburg en in vestigingen van warenhuisketen Breuninger in Karlsruhe, Leipzig en Neurenberg. De nieuwe vestigingspunten moeten een "stijlvolle en glamoreuze uitstraling krijgen die past bij het merk", zo meldt vakblad Textilia.

 

Supertrash geldt als een van de opmerkelijkste succesverhalen uit de Nederlandse modewereld van de afgelopen jaren. Het merk is vandaag immers in 32 landen verkrijgbaar bij ruim tweeduizend winkels, en daarnaast beschikt het bedrijf ook nog over vijftig eigen winkels.

 

Om de internationale uitbreiding luister bij te zetten komt het bedrijf ook met een nieuwe online reclamecampagne, waarvoor enkele beroemdheden zijn gestrikt. Het gaat daarbij om het Victoria Secret-model Bregje Heinen, Harley Viera-Newton die actief is voor het Roc Nation-label van Jay Z en fotograaf Bonnie Strange. De campagne loopt tot het einde van dit jaar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.

Einde verhaal voor sportwebwinkel Athleteshop

02/07/2018

Sportwebwinkel Athleteshop heeft het faillissement aangevraagd. Al sinds begin dit jaar kwamen veel klachten binnen over te late en slechte leveringen, en nu zouden ook verschillende leveranciers de samenwerking hebben stopgezet.