Tailor & Elbaz wil tien tot twaalf winkels

Tailor & Elbaz wil tien tot twaalf winkels

De Nederlandse modeketen Tailor & Elbaz wil in de toekomst het aantal filialen flink optrekken. Momenteel heeft de keten twee filialen in Maastricht en Amsterdam, maar daar moeten er ongeveer tien bijkomen.

 

Ook onlineverkoop loopt goed

Dat zegt oprichtster Maria Tailor in een interview met het FD. “We zijn met elf mensen, en mijn kleding is te koop in zeven landen. We hebben ook twee eigen winkels, in Maastricht en Amsterdam. Ik wil naar tien of twaalf winkels in de grote steden. Online gaat ook heel goed, verrassend goed”, aldus Tailor.

 

Tailor & Elbaz werd in 2014 opgericht door Maria Tailor en Tamara Elbaz. Die laatste besloot vorig jaar echter om het bedrijf te verlaten en zich terug te trekken uit de mode-industrie. Maria Tailor, die oorspronkelijk vooral instond voor het creatieve aspect van het label, ging sindsdien op eigen houtje verder met het merk.

 

“Wij maken kleding met een designer-feeling voor een goede en betaalbare prijs. Een Valentino kost 2500 euro en wij hebben een mooi jurkje met hetzelfde gevoel voor 119 euro”, zegt Tailor over het idee achter het merk.