Toms opent winkel in Amsterdam | RetailDetail

Toms opent winkel in Amsterdam

Toms opent winkel in Amsterdam

Het Amerikaanse schoenenmerk Toms opent nog dit voorjaar een winkel in Amsterdam. De eerste Nederlandse fysieke winkel van de onderneming komt in het modedistrict Negen Straatjes.

Schoenen, zonnebrillen en koffie

Volgens Schoenvisie is het een primeur op het Europese vasteland. Toms is sinds vorig jaar al in Nederland actief met een eigen webwinkel, terwijl het bedrijf ook een kantoor voor Europa heeft geopend. Toms gaat er behalve de eigen schoenencollectie ook het volledige aanbod aan zonnebrillen verkopen.

 

Bovendien zal ook de nieuwe collectie koffie, onder de naam Toms Roasting, worden verkocht. Voor ieder verkocht pak verstrekt het merk een week lang schoon water aan een persoon in een ontwikkelingsland.

 

Vanuit het kantoor in Amsterdam worden tevens de retailklanten in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland , Oostenrijk en Frankrijk bediend. Ook worden vanuit Nederland alle bedrijfsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika gecoördineerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.