Twee extra winkels Thom Broekman gered | RetailDetail

Twee extra winkels Thom Broekman gered

Twee extra winkels Thom Broekman gered

De winkels van het failliete Thom Broekman in Haarlem en Bussum zullen een doorstart maken. Zij worden overgenomen door een nieuwe start-up, genaamd Marc Edwards. Eerder redde de oprichter zelf al drie winkels in Utrecht.

Ook interesse in overige filialen

De twee winkels in Haarlem en Bussum moeten zo snel mogelijk weer openen en de overnemer hoopt dat te doen met het voormalige personeel, bevestigt curator Hans Hendriks aan Nu.nl. Momenteel zijn er nog negen winkels die geen overnemer hebben, maar de curator is ervan overtuigd dat ook daar binnenkort een akkoord zal gevonden worden met een geïnteresseerde partij.

 

Modeketen Thom Broekman ging half januari failliet na een hoog opgelopen schuld bij de bank. De drie winkels in Utrecht werden begin februari overgenomen door oprichter Thom Broekman. Op het moment van faillissement had het bedrijf 19 vestigingen: 11 winkels van Thom Broekman en nog eens acht van jeansconcept De Rode Winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.

Hugo Boss groeit vooral online sterk

03/05/2018

Het Duitse modemerk Hugo Boss kon tijdens het eerste kwartaal groei optekenen in alle regio's. De omzet van de groep steeg met 5% tot 650 miljoen euro, onder meer dankzij de sterke groei van de eigen webshop.