Twee extra winkels Thom Broekman gered | RetailDetail

Twee extra winkels Thom Broekman gered

Twee extra winkels Thom Broekman gered

De winkels van het failliete Thom Broekman in Haarlem en Bussum zullen een doorstart maken. Zij worden overgenomen door een nieuwe start-up, genaamd Marc Edwards. Eerder redde de oprichter zelf al drie winkels in Utrecht.

Ook interesse in overige filialen

De twee winkels in Haarlem en Bussum moeten zo snel mogelijk weer openen en de overnemer hoopt dat te doen met het voormalige personeel, bevestigt curator Hans Hendriks aan Nu.nl. Momenteel zijn er nog negen winkels die geen overnemer hebben, maar de curator is ervan overtuigd dat ook daar binnenkort een akkoord zal gevonden worden met een geïnteresseerde partij.

 

Modeketen Thom Broekman ging half januari failliet na een hoog opgelopen schuld bij de bank. De drie winkels in Utrecht werden begin februari overgenomen door oprichter Thom Broekman. Op het moment van faillissement had het bedrijf 19 vestigingen: 11 winkels van Thom Broekman en nog eens acht van jeansconcept De Rode Winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).