Under Armour opent eerste shop-in-shop bij Bijenkorf

Under Armour opent eerste shop-in-shop bij Bijenkorf

Het Amerikaanse sportmerk Under Armour heeft in De Bijenkorf in Rotterdam een shop-in-shop geopend. Het is de eerste vestiging van de nieuwe formule, die later ook naar andere vestigingen van de warenhuisketen moet komen.

Snelle groei in Nederland

De shop-in-shop van Under Armour is 82 m² groot en bevindt zich op de derde verdieping, waar de nieuwe sportafdeling van de vestiging is neergepoot. Under Armour richt zich in zijn winkel op hardlopen, training en voor vrouwelijke sporters ook bh's en bottoms. Volgend jaar zullen er ook shop-in-shops openen in Bijenkorven in drie andere steden.

 

"Under Armour is een nieuwe speler, de uitdager in een zeer competitieve markt. En Nederland speelt daarin een belangrijke rol", zegt marketingdirecteur Christopher Carroll. "Door partnerships met de juiste retailers en atleten bouwen we aan zichtbaarheid en beschikbaarheid in Nederland."

 

Begin dit jaar lanceerde Under Armour een Nederlandse webshop en dit jaar betreedt het voorzichtig verder de Nederlandse markt. Het doel is om binnen twee jaar aanwezig te zijn in alle grote Nederlandse steden.

Tags: