Van Gils volgt Piet Zoomers op bij Oranje | RetailDetail

Van Gils volgt Piet Zoomers op bij Oranje

Van Gils volgt Piet Zoomers op bij Oranje

Het Nederlands voetbalelftal treedt rond het wereldkampioenschap in Brazilië aan in pakken van Van Gils. Dit Nederlandse merk volgt Piet Zoomers op als officiële toeleverancier van representatiekleding van de KNVB.

Contract voor drie jaar

Piet Zoomers liet in januari weten dat het na 23 jaar zou stoppen bij de KNVB. Enkele dagen geleden ondertekenden commercieel directeur Jean-Paul Decossaux van de KNVB en topman Robert Meijer van Van Gils Fashion een contract voor drie jaar. Het merk gaat voor de spelers, technische staf en afgevaardigden van de KNVB een speciale pakkencollectie ontwerpen.

 

"Van Gils staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Dat Van Gils als Nederlands modemerk internationaal succesvol is, spreekt de KNVB erg aan en sluit ook aan bij de prestaties van het Nederlands elftal", aldus Decossaux over de nieuwe partner. Voor het WK in Brazilië is in eerste instantie gekozen voor een licht zomerpak, dat goed past bij de weersomstandigheden in het Zuid-Amerikaanse land.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.