vanHaren Schoenen debuteert in Aalst | RetailDetail

vanHaren Schoenen debuteert in Aalst

vanHaren Schoenen debuteert in Aalst

De opening van de eerste Belgische vestiging van de Nederlandse schoenwinkelketen is het begin van een ambitieus expansieplan. Zes locaties zijn nu al bekend. 


Na Aalst volgt Tielt-Winge


In de Nieuwstraat in Aalst opende de keten afgelopen zaterdag de deuren in een pand van ongeveer 500 vierkante meter. Goed nieuws voor de winkelstraat die recent ook een gloednieuwe winkel van Zara mocht verwelkomen.


De verdere expansieplannen van vanHaren in België krijgen intussen concreet vorm. Volgend weekend al opent de retailer een verkooppunt in Tielt-Winge, op het Gouden Kruispunt. Later dit jaar volgen vestigingen in Bredene, Turnhout, Genk en Dendermonde. Over verschillende andere locaties wordt nog onderhandeld. 


vanHaren Schoenen maakt deel uit van de Deichmann-groep, de grootste schoenengroep ter wereld. Begin dit jaar kondigde de keten officieel haar komst naar België aan. Als ‘value retailer’ ziet vanHaren immers kansen op de Belgische markt. Vorige week nog meldde het bedrijf dat het een recordomzet haalde in 2016. 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.