We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

Het Nederlandse We Are Labels opent binnenkort zijn eerste vestiging in het buitenland en het heeft daarbij voor Antwerpen gekozen. De nieuwe winkel zal midden november zijn deuren openen in de Kammenstraat.

Elfde boetiek

“Antwerpen was vanaf dag één onze eerste keuze voor een buitenlands filiaal”, zegt oprichter Pieter-Bas Broeke: "Jaren geleden heb ik drie jaar in Antwerpen gewerkt. Sindsdien waren we erop gebrand om daar een mooi en geschikt pand te vinden."

 

Daarvoor is de keuze gevallen op een pand aan de Kammenstraat 43, met een oppervlakte van 325 m² en opvallende plafonds van meer dan 7 meter hoog.  Naast de verschillende modemerken die We Are Labels verkoopt, zal er in Antwerpen ook een shop-in-shop komen van het verzorgingsmerk L:A Bruket.

 

De eerste boetiek van We Are Labels opende in 2010 zijn deuren in Amsterdam. De jaren daarna openden er nog eens negen nieuwe winkels te deuren en er volgde ook een webshop. De keten verkoopt voornamelijk kledij die geprijsd is tussen veertig en tachtig euro. Het aanbod wordt bovendien wekelijks aangepast.