We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

We Are Labels vindt de weg naar Antwerpen

Het Nederlandse We Are Labels opent binnenkort zijn eerste vestiging in het buitenland en het heeft daarbij voor Antwerpen gekozen. De nieuwe winkel zal midden november zijn deuren openen in de Kammenstraat.

Elfde boetiek

“Antwerpen was vanaf dag één onze eerste keuze voor een buitenlands filiaal”, zegt oprichter Pieter-Bas Broeke: "Jaren geleden heb ik drie jaar in Antwerpen gewerkt. Sindsdien waren we erop gebrand om daar een mooi en geschikt pand te vinden."

 

Daarvoor is de keuze gevallen op een pand aan de Kammenstraat 43, met een oppervlakte van 325 m² en opvallende plafonds van meer dan 7 meter hoog.  Naast de verschillende modemerken die We Are Labels verkoopt, zal er in Antwerpen ook een shop-in-shop komen van het verzorgingsmerk L:A Bruket.

 

De eerste boetiek van We Are Labels opende in 2010 zijn deuren in Amsterdam. De jaren daarna openden er nog eens negen nieuwe winkels te deuren en er volgde ook een webshop. De keten verkoopt voornamelijk kledij die geprijsd is tussen veertig en tachtig euro. Het aanbod wordt bovendien wekelijks aangepast.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.