Willem Stox ruilt bedden in voor lingerie: van Auping naar Van de Velde | RetailDetail

Willem Stox ruilt bedden in voor lingerie: van Auping naar Van de Velde

Willem Stox ruilt bedden in voor lingerie: van Auping naar Van de Velde
Foto: Koninklijke Auping

Willem Stox, directeur voor België en Luxemburg bij beddenspecialist Auping, verlaat op 16 februari het bedrijf en gaat aan de slag bij lingeriegroep Van de Velde. Hij wordt er verantwoordelijk voor België, Luxemburg en Scandinavië.

 

Auping multichannel en in Wallonië uitgebouwd

Op 19 februari gaat Stox van start bij de Oost-Vlaamse lingerieproducent Van de Velde. Als "country director Belux-Scandinavia" wordt hij er verantwoordelijk voor alle activiteiten van ondergoedmerken zoals Prima Donna, Marie Jo en Andres Sarda in België, Luxemburg en Scandinavië. 

 

Momenteel is Stox aan de slag bij de Nederlandse beddenfabrikant Koninklijke Auping, waar hij sinds tweeëneenhalf jaar aan het hoofd staat van de activiteiten in België en Luxemburg. Zijn voornaamste uitdaging bestond eruit de marktpositie van Auping verder uit te bouwen en het merk het digitale tijdperk in te loodsen, vooral door middel van een multichannel-aanpak en sociale media. Geografisch lag de focus daarbij op het Waalse landgedeelte. Wie Stox opvolgt bij Auping is nog niet bevestigd aan de redactie. 

 

Voordien was Stox onder andere werkzaam bij IKEA en Philips. Hij was ook zeven jaar lang verkoopsdirecteur bij HighCo DATA.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.