Winkels Noppies in nieuw kleedje | RetailDetail

Winkels Noppies in nieuw kleedje

Winkels Noppies in nieuw kleedje

Noppies, de modeketen voor zwangere vrouwen en baby’s, gaat al zijn winkels in een nieuw jasje steken vanwege het tienjarig bestaan van de keten. De eerste winkel die het nieuwe concept mag ontvangen, is die in Rotterdam.

Eigen merken duidelijker in beeld

Volgens Noppies gaan de winkels in de toekomst lichter en luchtiger worden. Ze worden ook anders ingedeeld, waarbij vooral de zes eigen merken van Noppies beter en duidelijker in beeld moeten worden gebracht. Daarnaast is er ook meer ruimte gemaakt voor paskamers.

 

“Het portfolio van Noppies is inmiddels aanzienlijk met 6 verschillende merken op het gebied van baby, kinder en zwangerschapskleding. Als de klant binnenkomt moet zij in één oogopslag kunnen zien wat Noppies is, wat Esprit en wat Supermom en al kunnen bepalen wat bij haar past en waar zij naar op zoek is”, zegt een woordvoerder over het nieuwe concept.

 

 De eerste winkel die vernieuwd wordt, is dus die van Rotterdam. De anderen zullen daarna snel volgen. Noppies heeft momenteel 17 eigen winkels in Nederland, België en Duitsland. De merken van het bedrijf worden daarnaast verkocht bij meer dan 350 verkooppunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Waste2Wear tovert 2 miljoen plastic flessen om tot kleding

07/08/2018

Textielbedrijf Waste2Wear zal eind dit jaar een herfst- en wintercollectie lanceren samen met zes grote modemerken. Die kleding zal volledig vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen afkomstig van de oceanen en vuilnisbelten.