Zara opent in 2018 nieuwe vestiging in Luik

Zara opent in 2018 nieuwe vestiging in Luik

Zara opent in 2018 nieuwe vestiging in Luik

De Spaanse modeketen Zara opent in 2018 in Luik een nieuwe winkel op de Place de la Cathédrale. Het zal daar zijn intrek nemen in een pand met een commerciële oppervlakte van meer dan 3.300 m².

Verhoogde visibiliteit

De winkel van Zara maakt deel uit van een project aan de Place de la Cathédrale 14-18, waar naast 44 appartementen ook ruimte wordt vrijgemaakt voor een nieuwe winkel van de keten. In totaal betreft het een pand van 8.800 m². De werken aan het pand worden gevoerd door projectontwikkelaar Baltisse Real Estate, dat eerder ook al samenwerkte met Galeria Inno en H&M, en moeten eind dit jaar van start gaan.

 

“Wij zijn enorm verheugd op de komst van Zara op Place de la Cathédrale. Deze retailer zal niet enkel beschikken over een grotere verkoopsruimte, wat ook hun wens was, maar bovendien verhoogt ze hun visibiliteit in deze bruisende stad”, aldus retaildirecteur Sébastien Vander Steene van CBRE.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.

Einde verhaal voor sportwebwinkel Athleteshop

02/07/2018

Sportwebwinkel Athleteshop heeft het faillissement aangevraagd. Al sinds begin dit jaar kwamen veel klachten binnen over te late en slechte leveringen, en nu zouden ook verschillende leveranciers de samenwerking hebben stopgezet.