Ziengs Schoenen breidt uit | RetailDetail

Ziengs Schoenen breidt uit

Ziengs Schoenen breidt uit

Winkelketen Ziengs Schoenen gaat dit najaar twee nieuwe vestigingen openen en heeft daarvoor huurcontracten getekend voor panden in Etten-Leur en Purmerend. De panden worden gehuurd van vastgoedspecialist Wereldhave.

Meer dan 75 vestigingen

Beide panden hebben een oppervlakte van ongeveer 300 m², waarvan 200 m² winkeloppervlakte. Begin juli opende Ziengs Schoenen ook al een nieuw filiaal in Middelburg, als derde winkel volgens het nieuwe concept. Daarbij wil Ziengs Schoenen de overstap maken van C-locaties naar A-locaties.

 

Momenteel heeft Ziengs Schoenen meer dan 75 vestigingen in Nederland. Het bedrijf van directeur Henk Ziengs baat daarnaast ook elf Ecco Shops, vijf vestigingen van Tamaris en zestien winkels van Topmerk Schoenen uit. Ziengs Schoenen is een familiebedrijf dat in 1946 werd opgericht en schoenen van verschillende grote merken voor het hele gezin verkoopt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.