Nieuwe Papendrechtse Jumbo krijgt afhaalpunt | RetailDetail

Nieuwe Papendrechtse Jumbo krijgt afhaalpunt

Nieuwe Papendrechtse Jumbo krijgt afhaalpunt

De nieuwe supermarkt van Jumbo in Papendrecht, die zijn deuren zal openen op 4 februari, zal voorzien zijn van een afhaalpunt. Het gaat over een omgebouwde vestiging van het overgenomen C1000.

Focus op vers

De winkel zal een oppervlakte hebben van 1.735 m² en sterk inzetten op verse voeding. Zo is er groot versplein met een grote keuze aan verse groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje vullen met diepgevroren vis, gamba's en mosselen.

 

Om de focus van Jumbo op zijn online verkoop nog eens te onderstrepen, zal deze vernieuwde vestiging ook voorzien zijn van een ophaalpunt voor online bestelde boodschappen.

 

Vaste klanten zullen alvast niet moeten wennen aan nieuwe gezichten, want het voltallige personeel van C1000 maakt mee de overstap naar Jumbo. De C1000 sluit op 17 januari zijn deuren en zal enkele weken later dus heropenen als Jumbo.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.

Nieuw etiket Albert Heijn toont toegevoegde suikers

11/06/2018

Albert Heijn wil transparanter communiceren over de voedingswaarde van zijn huismerken: een nieuw etiket biedt meer informatie. Bovendien start de retailer een suikercampagne en haalt een miljard suikerklontjes uit zijn producten.  

Bavaria wordt Swinkels Family Brewers

11/06/2018

Brouwerijgroep Bavaria (bekend van bieren als Bavaria, Swinckels, Palm en Rodenbach) kiest voor "een nieuwe naam die beter past bij de grote verscheidenheid aan merken die ze produceert": de groep neemt de naam van de eigenaarsfamilie, Swinkels, aan.

Alliantie tussen Carrefour en Système U is een feit

11/06/2018

Carrefour en Système U starten een vijfjarig partnership voor de inkoop van grote nationale en internationale merken. De samenwerking moet ook de Franse landbouwsector ten goede komen, zeggen de betrokkenen.