Nieuwe versformule op komst

Oud-directeur Frans Fredrix van inkoopverbond Superunie is de aanjager van de nieuwe foodformule 't Verswarenhuis. Deze formule moet het gat gaan vullen tussen supermarkten en de versspeciaalzaken, schrijft het weekblad Distrifood.

 

In november moet in Beek en Donk een vernieuwde winkel de deuren openen van 550 vierkante meter met een aanbod in brood, vleeswaren, grill, toko, Italiaanse specialiteiten, snoep, diepvries, een ijsbar, een chocolaterie en een kaaswinkel onder het motto 'een wereld van lekkers'. Ook komt er een horecaconcept. Het wordt een collectie van versspeciaalzaken en horeca met één centraal afrekenpunt.

 

In het bedrijfsmodel nemen de broers Jeroen en Roland van de Laarschot de franchiserechten af van speciaalzaakformules als De Echte Slager en De Echte Groenteman. Het concept wordt geschikt gemaakt voor plaatsen vanaf zo'n 15.000 inwoners en moet uiteindelijk in franchise worden uitgerold.


 

Oud-directeur Frans Fredrix van inkoopverbond Superunie is de aanjager van de nieuwe foodformule 't Verswarenhuis. Deze formule moet het gat gaan vullen tussen supermarkten en de versspeciaalzaken, schrijft het weekblad Distrifood.

 

In november moet in Beek en Donk een vernieuwde winkel de deuren openen van 550 vierkante meter met een aanbod in brood, vleeswaren, grill, toko, Italiaanse specialiteiten, snoep, diepvries, een ijsbar, een chocolaterie en een kaaswinkel onder het motto 'een wereld van lekkers'. Ook komt er een horecaconcept. Het wordt een collectie van versspeciaalzaken en horeca met één centraal afrekenpunt.

 

In het bedrijfsmodel nemen de broers Jeroen en Roland van de Laarschot de franchiserechten af van speciaalzaakformules als De Echte Slager en De Echte Groenteman. Het concept wordt geschikt gemaakt voor plaatsen vanaf zo'n 15.000 inwoners en moet uiteindelijk in franchise worden uitgerold.


 

Tags: