RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen | RetailDetail

RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen

RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen

Is het een delicatessenzaak of een artisanale broodjesbar? Jeanbon in Elsene bedient echte fijnproevers met kazen, vleeswaren, ambachtelijke bieren en wijn, om mee te nemen of om ter plaatse van te genieten. 

 

Eclectisch decor

Patron Jean verwelkomt zijn bezoekers in een eclectisch decor, dat hedendaagse cool vermengt met vintage materialen en patronen. Zijn lokale delicatessen zijn de blikvangers in een prominente “comptoir”. 


De winkel, ontworpen door designstudio Pinkeye, roept herinneringen op aan de meesterlijke slagerszaken uit het midden van de negentiende eeuw, met prachtige messing en eikengroene accenten, die de uitgestalde authentieke lekkernijen kracht bijzetten. Zo worden alle zintuigen verwend. 

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Designlabel Serax heeft nieuwe grootaandeelhouder

07/09/2017

Investeringsmaatschappij Buysse & Partners heeft designplatform Serax gekocht. Dat platform verkoopt onder meer ontwerpen van BV’s als Pascale Naessens (foto) en Sergio Herman. De nieuwe eigenaar wil het assortiment verbreden en ziet ook kansen in het buitenland.

Nutella gebruikte algoritme voor design nieuwe labels

07/06/2017

Nutella heeft een algoritme gebruikt om maar liefst 7 miljoen nieuwe designs te maken van het label op de verpakkingen. Elk label werd slechts één keer gebruikt en consumenten die zo’n pot kochten, hebben nu dus een uniek stuk in handen.

RetailDetail lanceert co-creatieplatform Home of Retail

08/03/2017

Meer dan ooit hebben winkelbedrijven nood aan ondersteuning in een wereld die razendsnel verandert. In Home of Retail werken retailers, fabrikanten en toeleveranciers samen aan het winkelen van morgen.

RetailHunt: Media Markt Digital Store in Barcelona

30/09/2016

In Barcelona experimenteert Media Markt met Digital Store, een uniek winkelconcept dat omnichannel, technologische snufjes en de beperkte ruimte in een stadswinkel ten volle benut. RetailDetail ging het voor u bekijken.

 

Dean & DeLuca komt naar Europa

04/08/2016

De bekende Amerikaanse gourmetketen Dean & DeLuca gaat een eerste Europese winkel openen, in Londen.  Dat is goed nieuws voor foodies met een ongelimiteerd budget… 

RetailHunt: showroom Dyson brengt technologie tot leven

13/07/2016

In hartje Londen opende Dyson vorige week een winkel waar consumenten het volledige productassortiment van het merk kunnen uitproberen. Opnieuw stapt een merk rechtstreeks naar de shopper.