A.S. Adventure opent nieuwe locatie in Gent

A.S. Adventure opent op nieuwe locatie in Gent

A.S. Adventure opent op nieuwe locatie in Gent

Op 20 oktober verhuist A.S. Adventure naar een nieuwe vestiging in een pand aan de Zonnestraat in Gent. Het pand waar de winkel wordt gevestigd, werd in overleg met Monumentenzorg volledig gerestaureerd door Vastned Retail Belgium.

 

“Van basiskamp naar toplocatie”

A.S. Adventure is tot nu toe te vinden in de Veldstraat in Gent, maar vanaf 21 oktober verhuist de winkel naar het vernieuwde pand in de Zonnestraat. “Van basiskamp naar toplocatie”, staat in de uitnodiging voor de opening te lezen.

 

Het pand in de Zonnestraat kreeg dan ook een grondige restauratie en reconstructie, met medewerking van de dienst Monumentenzorg. Zo werd het gebouw volledig hersteld in zijn oude glorie en krijgt het met de opening van A.S. Adventure ook een nieuwe huurder.

 

Vastned Retail Belgium heeft sinds begin vorig jaar het besluit genomen om meer in te zetten op binnenstadwinkels en bouwt sindsdien het aantal baanwinkels verder af. In dat opzicht heeft het al een aantal niet-strategische winkelpanden van de hand gedaan en geïnvesteerd in nieuwe panden in het centrum van een aantal grote steden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.