A.S. Adventure opent op nieuwe locatie in Gent

A.S. Adventure opent op nieuwe locatie in Gent

Op 20 oktober verhuist A.S. Adventure naar een nieuwe vestiging in een pand aan de Zonnestraat in Gent. Het pand waar de winkel wordt gevestigd, werd in overleg met Monumentenzorg volledig gerestaureerd door Vastned Retail Belgium.

 

“Van basiskamp naar toplocatie”

A.S. Adventure is tot nu toe te vinden in de Veldstraat in Gent, maar vanaf 21 oktober verhuist de winkel naar het vernieuwde pand in de Zonnestraat. “Van basiskamp naar toplocatie”, staat in de uitnodiging voor de opening te lezen.

 

Het pand in de Zonnestraat kreeg dan ook een grondige restauratie en reconstructie, met medewerking van de dienst Monumentenzorg. Zo werd het gebouw volledig hersteld in zijn oude glorie en krijgt het met de opening van A.S. Adventure ook een nieuwe huurder.

 

Vastned Retail Belgium heeft sinds begin vorig jaar het besluit genomen om meer in te zetten op binnenstadwinkels en bouwt sindsdien het aantal baanwinkels verder af. In dat opzicht heeft het al een aantal niet-strategische winkelpanden van de hand gedaan en geïnvesteerd in nieuwe panden in het centrum van een aantal grote steden.