C1000 biedt woningen te koop aan op kassabon

C1000 biedt woningen te koop aan op kassabon

Een lokale C1000-vestiging biedt sinds deze week woningen te koop aan op de kassabon. Steeds meer retailers bedrukken de achterkant van hun kassabonnen met advertenties.

Advertenties op kassarol

Op de achterzijde van de kassabonnen van de C1000 Kraan in Nieuwerkerk aan de IJssel worden meerdere koopwoningen van Van Leeuwen Makelaardij onder de aandacht gebracht. Een opvallende reclamevorm, maar wel één die opgang maakt onder kleinhandelaars. Zo vermeldt een bedrijf op haar website kassabonnen te drukken voor 25.000 klanten en specialiseert een ander zich juist in bedrukte rollen voor bibliotheken.

 

Alhoewel het meestal wel om advertenties van andere lokale retailers gaat, is een makelaar die meerdere huizen aanbiedt tot nu toe uniek. "Ondanks de aantrekkende woningmarkt staan er nog altijd veel woningen te koop. Als makelaar moet je creatief blijven om op te vallen", zegt makelaar Ewoud Krens uit Nieuwerkerk aan de IJssel aan Levensmiddelenkrant.

 

Aanbieder kassabondeals.nl laat weten dat het de eerste keer is dat een hele kassarol bedrukt is met verschillende woningen. Wel bracht een makelaar uit Woerden begin dit jaar elke maand één van zijn appartementen op dezelfde wijze onder de aandacht. De eerste woning raakte hij binnen twee dagen kwijt

Tags: