Cadeauketen Waar opent in Almere dankzij crowdfunding | RetailDetail

Cadeauketen Waar opent in Almere dankzij crowdfunding

Cadeauketen Waar opent in Almere dankzij crowdfunding

Cadeauketen Waar opent vandaag de eerste van drie nieuwe duurzame cadeauwinkels in Almere. De expansie is het gevolg van een crowdfundingscampagne die alle verwachtingen heeft overtroffen.

Crowdfunding zorgt voor groei

Eind vorig jaar begon een crowdfundingsactie voor de opening van de elfde vestiging. Het streefbedrag van 25.000 euro was binnen vijf dagen al bereikt, terwijl de teller na zestig dagen al op 83.200 euro stond. Daarmee was er genoeg geld beschikbaar om meteen drie nieuwe winkels te openen, meldt Vastgoedmarkt.

 

De winkel in Almere is al de elfde voor de keten die cadeauartikelen uit de hele wereld verkoopt, als die voldoen aan de voorwaarden van fairtrade en duurzaam zijn geproduceerd. Op 19 april komt de tweede Waar in het Stadshart Zoetermeer, die net als de winkel in Almere 123 m² groot is. De locatie van de derde nieuwe vestiging is nog onbekend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.