Hugo Ceusters-SCMS als ‘Ceusters’ naar Amsterdam

Foto: Ceusters

Vastgoedgroep Hugo Ceusters-SCMS en Devimo Consult trekken naar Nederland: onder de nieuwe naam Ceusters opent de beheerder van winkelcentra een filiaal in Amsterdam.

 

Al honderd winkels in Nederland

Group Hugo Ceusters-SCMS en Devimo Consult heten voortaan Ceusters. Dat maakt de Antwerpse vastgoedgroep bekend op de MIPIM-beurs. Het bedrijf krijgt ook een nieuw logo en ondergaat een ‘rebranding’. In zijn nieuwe jasje wil de groep sterk gaan inzetten op internationalisering, met dus een eigen uitvalsbasis in Amsterdam.

 

“Met de uitbreiding naar Nederland wil Ceusters haar toenemend klantenbestand in Nederland permanent ondersteunen”, klinkt de redenering. De afgelopen jaren kreeg de immogroep immers al onder meer het beheer van een kantoorgebouw in Rotterdam en ruim honderd retailunits in het zuiden van Nederland in handen.

 

Permanente uitbouw van de activiteiten

“Vanuit België slagen we er vandaag al in om het zuiden van Nederland te bedienen, maar vanuit Amsterdam willen we nu verder uitbreiden naar de rest van Nederland. Het uitgangspunt van deze expansie is geen snelle, maar wel een kwalitatieve en permanente uitbouw van de activiteiten in heel Nederland”, laat COO Philippe Van den Broeck weten.

 

De operationeel directeur trekt zelf permanent naar Nederland, waar hij het plaatselijke team gaat aansturen. De dienstverlening zal er zich vooral toespitsen op assetmanagement voor zakelijk vastgoed. In de komende jaren wil Ceusters nog verder werken aan de uitbreiding van het bedrijf, dat via drie afzonderlijke departementen voor 'agency & consultancy', 'property management' en 'valuation & advisory' werkt.