JLL Belux vernieuwt bestuur | RetailDetail

JLL BeLux vernieuwt bestuur

JLL BeLux vernieuwt bestuur

Vastgoedbedrijf JLL heeft zijn bestuur voor de Belgisch-Luxemburgse tak vernieuwd. Jean-Philip Vroninks is de nieuwe algemeen directeur, terwijl België en Luxemburg met Adrian Glatt en Vincent Van Brée ook nieuwe verantwoordelijken voor 'capital markets' krijgen.

 

"Positie als marktleider consolideren"

De nieuwe topman voor BeLux was voor de fusie met JLL in 2011 al algemeen directeur bij King Sturge Belgium. De voorbije vijf jaar was hij JLL verantwoordelijk voor de capital markets van JLL Belux en nu krijgt hij dus de volledige leiding over de afdeling in België en Luxemburg. Zijn belangrijkste functie zal zijn om de positie van JLL als marktleider te consolideren, de activiteiten verder te diversifiëren en hierbij ook de prioriteit te leggen op de ontwikkeling van de digitale uitdagingen.

 

"Na nauw samengewerkt te hebben met Jean-Philip sinds hij JLL vervoegde, ben ik overtuigd van zijn uitstekend inzicht in de dynamiek van de vastgoedmarkten en van zijn talent om complexe, internationale en bijzonder gediversifieerde activiteiten te managen. Onder zijn leiding en met de steun van het Belgisch-Luxemburgse management team zal Jean-Philip ons bedrijf laten groeien, onze positie als marktleider versterken en uitmunten in het advies en de dienstverlening aan onze klanten", zegt Vincent H. Querton, CEO JLL Benelux.

 

Op de positie van Vroninks als hoofd van Capital Markets komt nu Adrian Glatt, die al tien jaar werkzaam was binnen het team capital markets en nu een stapje hogerop zet. JLL kondigt ook de aanstelling aan van Vincent Van Brée als 'Head of Capital Markets Luxembourg'.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.