Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium | RetailDetail

Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium

Kristof Restiau nieuwe directeur Redevco Belgium

Vastgoedspecialist Redevco Belgium heeft Kristof Restiau aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Hij volgt op 1 januari Eric Van Dyck op, die die functie al sinds oktober 2010 bekleedde.

Ervaring binnen vastgoedsector

Restiau heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd binnen de sector van winkelvastgoed: zo stond hij eerder al bij Value Retail, een Europese ontwikkelaar en beheerder van luxueuze outletcenters, in voor de bedrijfsvoering van Maasmechelen Village. Hij vulde ook vastgoedgerelateerde functies in bij Quick en Lidl. Bij Redevco Belgium moet hij het Belgisch vastgoed van de groep verder uit te bouwen en toekomstbestendig te maken.

 

Eric Van Dyck blijft wel aan de slag bij Redevco: hij gaat zich concentreren op zijn nieuwe taak binnen de Europese raad van bestuur, zijn taak als Chief Investment Officer binnen het investeringscomité en die van directeur van twee van de belangrijkste vastgoedfondsen van Redevco.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.