Op zoek naar een winkelpand in Kortrijk? Grijp uw kans!

Foto: Stad Kortrijk © Kattoo

Kortrijk profileert zich meer dan ooit als de winkelstad van de toekomst, met heel wat interessante diensten en mogelijkheden voor ambitieuze retailers. Op 5 maart kan u zelf het potentieel van de stad ontdekken, in een select gezelschap van collega-ondernemers.

 

De winkelstraat als ontmoetingsplaats

Kortrijk heeft retailers heel wat te bieden. Ondernemers die willen investeren in de stad, kunnen een jaar kosteloos een pand innemen. Er zijn tijdelijke locaties beschikbaar voor pop-up stores of brand stores. Ook zet de stad volop in op het gebruik van data om koopstromen en bezoekersstromen in kaart te brengen.
 

Want ook in tijden van digitale disruptie blijft fysieke winkelbeleving een prioriteit. Shoppen is een sociaal gebeuren, de winkelstraat is een ontmoetingsplaats. In de winkelstad van morgen lopen verschillende functies door elkaar: werken, winkelen, ontspanning, toerisme, gastronomie…
 

Meer weten? RetailDetail, Stad Kortrijk & Retail Forum Belgium nodigen u graag uit op de eerste Retail Hunt met inspirerende succesverhalen en cases uit de retailpraktijk.
 

We verwachten u op donderdag 5 maart 2020 van 13u15 tot 19u00 in Kortrijk voor een inspirerende namiddag en avond met keynotes, gemodereerd door Gino Van Ossel (Vlerick Business School). In een panelgesprek zullen onder andere Wim Ballieu (Balls & Glory), Koen Tengrootenhuysen (Decathlon) en Ubbe Descamps (Brooklyn) hun ervaringen delen. We maken een wandeling doorheen het bruisende winkelcentrum van Kortrijk, langs trendy winkelconcepten, hotspots en interessante winkelpanden die te huur zijn. Afsluiten doen we met een walking dinner met uitgebreide netwerkmogelijkheden.
 

Deelname aan dit event is gratis voor retailers. Dien uw aanvraag tot deelname per e-mail in bij pieter.malfliet@retaildetail.be en bemachtig nog snel één van de laatste plaatsen!