Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris

Redevco Iberian Ventures koopt zes retailparken van Bogaris

De Iberische joint venture tussen Redevco en Ares Management, Redevco Iberian Ventures, heeft voor 95 miljoen euro zes retailparken van Bogaris overgenomen. Samen zijn de parken goed voor bijna 85.000 m².

Eerste aankoop voor joint venture

De winkelparken zijn te vinden in het zuiden en het westen van Spanje en zijn momenteel nagenoeg volledig verhuurd aan huurders als Aldi, Dia, C&A, Kiabi, Burger King, Sprinter en AKI Bricolaje. Alles samen krijgt Redevco Iberian Ventures zo zeventig units in handen. Het is de eerste aankoop van Redevco Iberian Ventures.

 

“Deze geweldige start voor de joint venture staat symbool voor de mogelijkheden waar we ons op richten, namelijk het creëren van een specifiek portfolio voor retailparken. Het geeft ons meteen een fors aandeel in de Spaanse markt voor retailparken ken en we gaan verder op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden in Spanje en het aangrenzende Portugal”, aldus algemeen directeur Israel Casanova.

 

Ares en Redevco kondigden in september van vorig jaar hun samenwerking aan en samen hebben ze nu meer dan 200 miljoen euro geïnvesteerd in de joint venture.