Redevco koopt nieuw winkelpand in Parijs

Redevco koopt nieuw winkelpand in Parijs

Vastgoedbedrijf Redevco heeft op de Rue de la Paix in Parijs een winkelpand overgenomen van Savills Investment Management, met winkels van Tiffany & Co en Glasshütte. Beide partijen wensen geen uitspraken te doen rond het overnamebedrag voor het winkelpand.

Vlakbij Place Vendôme

Het pand heeft een oppervlakte van 740 m² en bevindt zich op slechts enkele honderden meters van de Place Vendôme. In de buurt bevinden zich enkele bekende restaurants en hotels, zoals Le Ritz, Lemeurice en Le Carré des Feuillants, die zorgen voor een constante stroom van rijke toeristen.

 

“We zien de vraag van winkeliers naar luxe retaillocaties snel stijgen omdat de luxe sector één van de belangrijkste drijfveren is van de Parijse retailmarkt”, zegt Andrew Vaughan, CEO van Redevco. “Omdat er weinig geschikt aanbod beschikbaar in de belangrijkste high-end retailgebieden van de stad zoals Avenue des Champs Elysées, Rue Saint-Honoré en Place Vendôme, profiteren ook de  nabij gelegen straten van deze dynamiek en worden ze steeds populairder bij nieuwe luxe retailers.”