Redevco rondt herontwikkeling C&A in Rotterdam-Alexandrium af

Redevco rondt herontwikkeling C&A in Rotterdam-Alexandrium af

Het private vastgoedfonds van de familie Brenninkmeijer, Redevco, heeft de herontwikkeling van het C&A-pand in het winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam afgerond. Het resultaat van deze herontwikkeling is een fors uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige winkel van 3.100m². De officiële heropening van C&A Alexandrium was afgelopen vrijdag.

Herontwikkeling

De herontwikkeling omvat de uitbreiding van het C&A-pand met een extra winkellaag van 1.100 vierkante meter. Daarmee bedraagt het totale winkeloppervlak nu 3.100 m², verdeeld over twee verdiepingen. In het kader van de renovatie zijn ook de buitengevels compleet vernieuwd en is de energieprestatie van het pand verbeterd van label E naar (concept-)label A. De herontwikkeling draagt dan ook bij aan het meer duurzaam maken van de hele Redevco Nederland-portefeuille.

Extra winkellaag

De extra winkellaag was een  initiatief van de huurder C&A zelf en is in nauwe samenwerking met Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk en aannemer J.P. van Eesteren uit Bunnik tot stand gekomen. De bouwwerkzaamheden zijn in februari 2012 gestart en eind augustus afgerond.

C&A

“Het succesvolle verloop van dit project onderstreept eens te meer de goede samenwerking die wij met onze huurder C&A hebben. Bovendien zien wij in de uitbreiding en renovatie van dit strategisch gelegen object een bevestiging van onze strategie om te investeren in locaties waar de consument graag komt,” aldus Clemens Brenninkmeijer, managing director van Redevco Nederland.

Tags: