Redevco rondt herontwikkeling C&A in Rotterdam-Alexandrium af | RetailDetail

Redevco rondt herontwikkeling C&A in Rotterdam-Alexandrium af

Redevco rondt herontwikkeling C&A in Rotterdam-Alexandrium af

Het private vastgoedfonds van de familie Brenninkmeijer, Redevco, heeft de herontwikkeling van het C&A-pand in het winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam afgerond. Het resultaat van deze herontwikkeling is een fors uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige winkel van 3.100m². De officiële heropening van C&A Alexandrium was afgelopen vrijdag.

Herontwikkeling

De herontwikkeling omvat de uitbreiding van het C&A-pand met een extra winkellaag van 1.100 vierkante meter. Daarmee bedraagt het totale winkeloppervlak nu 3.100 m², verdeeld over twee verdiepingen. In het kader van de renovatie zijn ook de buitengevels compleet vernieuwd en is de energieprestatie van het pand verbeterd van label E naar (concept-)label A. De herontwikkeling draagt dan ook bij aan het meer duurzaam maken van de hele Redevco Nederland-portefeuille.

Extra winkellaag

De extra winkellaag was een  initiatief van de huurder C&A zelf en is in nauwe samenwerking met Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk en aannemer J.P. van Eesteren uit Bunnik tot stand gekomen. De bouwwerkzaamheden zijn in februari 2012 gestart en eind augustus afgerond.

C&A

“Het succesvolle verloop van dit project onderstreept eens te meer de goede samenwerking die wij met onze huurder C&A hebben. Bovendien zien wij in de uitbreiding en renovatie van dit strategisch gelegen object een bevestiging van onze strategie om te investeren in locaties waar de consument graag komt,” aldus Clemens Brenninkmeijer, managing director van Redevco Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

200 miljoen euro voor vernieuwing Stadshart Amstelveen

14/02/2018

De gemeente Amstelveen en Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Amstelveen, hebben een akkoord gesloten rond de vernieuwing van het winkelcentrum. Daarvoor wordt ongeveer 200 miljoen euro uitgetrokken.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco kijkt tevreden terug op boekjaar

02/02/2018

Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco, dat vooral belegt in winkelcentra, kijkt tevreden terug op het voorbije boekjaar. Het wist immers in alle regio’s te groeien.

Kruidvat blijft de grootste winkelketen van Nederland

26/01/2018

Kruidvat is de grootste winkelketen van Nederland. Al vijf jaar op rij heeft de drogist het grootste aantal winkels, blijkt uit de nieuwe top 100 van Locatus. Albert Heijn is de grootste qua oppervlakte en overschrijdt het miljoen vierkante winkelmeters.

Nederlandse groep neemt Woluwe Shopping Center over

22/01/2018

Het Nederlandse Eurocommercial Properties krijgt het Woluwe Shopping Center in handen, nadat het bod van het vastgoedbedrijf - 425 miljoen euro - aanvaard werd.

Vastned Retail wil Belgische tak van de beurs halen

15/01/2018

Het Nederlandse vastgoedbedrijf Vastned Retail wil zijn Belgische tak van de Brusselse beurs halen. Het bezit momenteel al 65,5 procent van de aandelen van Vastned Retail Belgium en wil nu ook de rest overnemen.

Back to top