Retailhub op 28 februari in teken van facility management

Foto: Shutterstock

Gebouwbeheer heeft zo zijn eigen uitdagingen. RetailDetail organiseert daarom op 28 februari de Retail Facility-dag, een unieke dag helemaal in het teken van 'facility management'. 

 

Pitches, beurs en kennissessies

Hoe zorg je voor een betaalbaar en aanpasbaar concept? Kunnen schermen binnen én buiten voor optimale beleving zorgen? En kan je het verbruik van panden niet op afstand sturen, om slim te verduurzamen? Het zijn slechts enkele van de tientallen pitches die je hoort op de Retail Facility-dag op 28 februari. 

 

Technologieaanbieders, studiebureaus, designbureaus, architecten en beslissers in retail vinden er elkaar om samen mee te denken over – en mee te werken aan – een efficiënt gebouw met een lagere verbruikskost, maar ook over het beheer van het gebouw op langere termijn.

 

De dag wordt ingeleid door een kennissessie van Jorg Snoeck en brengt daarna pitches van de meest vooruitstrevende toeleveranciers over thema’s als beveiliging, verbruik en conceptdesign. Bezoek ook de doorlopende beurs en volg een exclusieve rondleiding door retailhub, het kennis- en belevingscentrum van RetailDetail met 1250 m² aan innovatieve retailtechnologie en -infrastructuur.

 

Dagprogramma (doorlopende toegang):

  • 9u30 - 10u00: start en ontvangst bij retailhub

  • 10u00 - 10u30: introductie & kennissessie (retailtrendexpert Jorg Snoeck)

  • 10u00 - 18u00: bezoekmomenten stands

  • 10u30 - 18u00: pitchen facility-oplossingen

  • 10u30 - 18u00: rondleidingen door retailhub

  • 18u00 - 20u00: aperitief & netwerkmoment

 

Wil je erbij zijn op de Retail Facility-dag op 28 februari? Klik hier voor meer informatie en tickets.