Rosada Fashion Outlet breidt uit

Rosada Fashion Outlet breidt uit

Winkelcentrum Rosada Fashion Outlet in Roosendaal gaat fors uitbreiden. Het aantal winkelpanden in het outletcentrum stijgt van 80 naar 125.

Bouw tweede fase

Eind dit jaar wordt met de bouw van de tweede fase van het winkelcentrum begonnen, laat Gerben Boomsma, directeur van exploitant Stable Outlet Management, aan Omroep Brabant weten. Eind 2015 volgt dan de opening.

 

Het outletcentrum, een van de drie winkelcentra in Nederland die zich toeleggen op de verkoop van restpartijen van bekende merken, ligt langs de snelweg A17 en heeft momenteel een oppervlakte van ruim 15.000 vierkante meter. Boomsma zegt dat er door de uitbreiding ongeveer 225 banen bijkomen en de vloeroppervlakte verdubbeld wordt. Bij Rosada in Roosendaal werken nu circa 450 mensen.

 

Afgelopen jaren hadden veel modewinkels het moeilijk, maar de mode-outlets zijn tijdens de crisis wel gegroeid door de grote kortingen die in deze winkelcentra worden gegeven. "De Britse eigenaar is ervan overtuigd dat uitbreiding van het aantal winkels noodzakelijk is om te kunnen blijven groeien en om mensen een goede dagbesteding te kunnen geven", zegt Boomsma. Volgens de exploitant zijn de eerste contracten met nieuwe huurders van de tweede fase al getekend.

Tags: