Rosada Outlet in Britse handen | RetailDetail

Rosada Outlet in Britse handen

Rosada Outlet in Britse handen

Het Rosada Factory Outlet Center in Roosendaal is verkocht 
aan het Britse Resolution Real Estate Advisors. Het outletcentrum bestaat uit 16.000 m² verhuurbare ruimte, verdeeld over ongeveer 70 winkels. Een bedrag is niet bekend gemaakt.

Kleinste outletcentrum van Nederland

De eerste fase van Rosada trekt ongeveer een miljoen bezoekers per jaar en is in omvang en omzet het derde outletcentrum van Nederland, na Batavia Stad en Roermond. 
De tweede fase is in voorbereiding en komt neer op een uitbreiding van 7200 m².

 

Vorige week besloten de Staten van Zuid-Holland geen toestemming te geven voor een vierde Nederlandse outletcentrum. Dat project, Bleizo, had moeten verrijzen bij Zoetermeer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse hebben in verschillende winkels van Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de failliete Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

200 miljoen euro voor vernieuwing Stadshart Amstelveen

14/02/2018

De gemeente Amstelveen en Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Amstelveen, hebben een akkoord gesloten rond de vernieuwing van het winkelcentrum. Daarvoor wordt ongeveer 200 miljoen euro uitgetrokken.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco kijkt tevreden terug op boekjaar

02/02/2018

Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco, dat vooral belegt in winkelcentra, kijkt tevreden terug op het voorbije boekjaar. Het wist immers in alle regio’s te groeien.

Kruidvat blijft de grootste winkelketen van Nederland

26/01/2018

Kruidvat is de grootste winkelketen van Nederland. Al vijf jaar op rij heeft de drogist het grootste aantal winkels, blijkt uit de nieuwe top 100 van Locatus. Albert Heijn is de grootste qua oppervlakte en overschrijdt het miljoen vierkante winkelmeters.

Nederlandse groep neemt Woluwe Shopping Center over

22/01/2018

Het Nederlandse Eurocommercial Properties krijgt het Woluwe Shopping Center in handen, nadat het bod van het vastgoedbedrijf - 425 miljoen euro - aanvaard werd.

Back to top