Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award | RetailDetail

Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen heeft gisteren op de SOLAL Marketing Awards in Berlijn een ICSC Award gewonnen voor de pop-up rond Fifty Shades of Grey, die het vorig jaar op Valentijnsdag organiseerde.

 

Pop-up gerund door management Stadsfeestzaal

“Wij hebben dit jaar voor het eerst deel genomen aan de ICSC Solal Marketing Awards en zijn dan ook bijzonder fier om meteen als enige Belgische project dit jaar zo’n felbegeerde prijs mee naar huis te mogen nemen. Wat de Oscars zijn voor de film, zijn de ICSC Solal Marketing Awards voor de shoppingcentra,” aldus Steven Bervoets, Center Manager Shopping Stadsfeestzaal.

 

De Stadsfeestzaal opende vorig jaar op Valentijnsdag een speciale pop-up om de lancering van de film Fifty Shades of Grey te vieren. Daar werden allerhande producten verkocht die gelinkt werden aan de film of het boek waarop hij gebaseerd is. De pop-up werd gerund door het management van de Stadsfeestzaal zelf en was bovendien de enige in zijn soort wereldwijd.

 

“Het is dan ook leuk om internationale erkenning te krijgen voor het harde werk van ons lokale team. De film zelf is niet in de prijzen gevallen, de pop-up shop echter wel.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.