Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal wint ICSC Award

Shopping Stadsfeestzaal in Antwerpen heeft gisteren op de SOLAL Marketing Awards in Berlijn een ICSC Award gewonnen voor de pop-up rond Fifty Shades of Grey, die het vorig jaar op Valentijnsdag organiseerde.

 

Pop-up gerund door management Stadsfeestzaal

“Wij hebben dit jaar voor het eerst deel genomen aan de ICSC Solal Marketing Awards en zijn dan ook bijzonder fier om meteen als enige Belgische project dit jaar zo’n felbegeerde prijs mee naar huis te mogen nemen. Wat de Oscars zijn voor de film, zijn de ICSC Solal Marketing Awards voor de shoppingcentra,” aldus Steven Bervoets, Center Manager Shopping Stadsfeestzaal.

 

De Stadsfeestzaal opende vorig jaar op Valentijnsdag een speciale pop-up om de lancering van de film Fifty Shades of Grey te vieren. Daar werden allerhande producten verkocht die gelinkt werden aan de film of het boek waarop hij gebaseerd is. De pop-up werd gerund door het management van de Stadsfeestzaal zelf en was bovendien de enige in zijn soort wereldwijd.

 

“Het is dan ook leuk om internationale erkenning te krijgen voor het harde werk van ons lokale team. De film zelf is niet in de prijzen gevallen, de pop-up shop echter wel.”