Uitbreiding winkelcentrum Koningshoek van start

Uitbreiding winkelcentrum Koningshoek van start

De gemeente Maassluis en eigenaar Wereldhave hebben het startschot gegeven voor de uitbreiding van het winkelcentrum Koningshoek. In de nieuwe uitbreiding zullen onder andere Aldi en Hema een vestiging openen.

 

Versstraat

Daarnaast wordt er in het winkelcentrum werk gemaakt van een nieuwe versstraat, waar verschillende speciaalzaken de deuren zullen openen, waaronder keurslager Landman. In april opent er dan een vestiging van Doppio Espresso aan het plein naast de Ici Paris en later komt ook nog Action naar Koningshoek.

 

De vernieuwing heeft als doel het winkelcentrum te moderniseren en verder te optimaliseren, om zo de winkelervaring voor de bezoekers te verbeteren. In het winkelcentrum is momenteel ruimte voor 60 winkels en er zijn onder andere drie supermarkten te vinden: Aldi, Hoogvliet en Albert Heijn.

 

Koningshoek is eigendom van vastgoedbedrijf Wereldhave, dat in januari nog een reorganisatie aankondigde in Nederland. Het beschikt momenteel over negentien winkelcentra in Nederland, onder andere in Amersfoort, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Hoofddorp, Nieuwegein en Zwolle. Daarnaast heeft het ook eigendommen in Nederland, Finland, België en Frankrijk.