Unibail-Rodamco toont vernieuwingsdrang in Les Quatre Temps

Unibail-Rodamco toont vernieuwingsdrang in Les Quatre Temps

Volgens het Franse-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco is winkelcentrum Les Quatre Temps, in het Parijse zakendistrict La Défense, de perfecte plek om de vernieuwingsdrang van het bedrijf te ondervinden. Les Quatre Temps is het grootste winkelcentrum in de portefeuille van Unibail-Rodamco.

Kroonjuweel van Unibail-Rodamco

Les Quatre Temps bestaat al sinds 1981, telt meer dan 230 winkels en krijgt jaarlijks maar liefst 46 miljoen bezoekers over de vloer. Het is dan ook het kroonjuweel van Unibail-Rodamco. Volgens Christophe Cuvillier, bestuursvoorzitter van Unibail-Rodamco, kan je in Les Quatre Temps ook goed zien waar de vernieuwingsdrang van het bedrijf voor staat, vertelt hij in een interview met De Telegraaf.

 

In Les Quatre Temps worden shoppers verrast met hoge winkelgevels, die allemaal onder handen zijn genomen door gespecialiseerde designers die zich gespecialiseerd hebben in de materie. Momenteel is het echter een nieuwe attractie die het meeste in het oog springt, namelijk metershoge lichtschermen met daarin de nieuwste LED-technologie.

 

Unibail-Rodamco ontstond in 2007 door de fusie tussen Unibail en Rodamco Europe. Het is het grootste commercieel vastgoedbedrijf in Europa, met winkelcentra in Nederland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Polen en Oostenrijk. Het bezit daarnaast ook nog enkele congrescentra en kantoorgebouwen.

Tags: