Unibail-Rodamco toont vernieuwingsdrang in Les Quatre Temps | RetailDetail

Unibail-Rodamco toont vernieuwingsdrang in Les Quatre Temps

Unibail-Rodamco toont vernieuwingsdrang in Les Quatre Temps

Volgens het Franse-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco is winkelcentrum Les Quatre Temps, in het Parijse zakendistrict La Défense, de perfecte plek om de vernieuwingsdrang van het bedrijf te ondervinden. Les Quatre Temps is het grootste winkelcentrum in de portefeuille van Unibail-Rodamco.

Kroonjuweel van Unibail-Rodamco

Les Quatre Temps bestaat al sinds 1981, telt meer dan 230 winkels en krijgt jaarlijks maar liefst 46 miljoen bezoekers over de vloer. Het is dan ook het kroonjuweel van Unibail-Rodamco. Volgens Christophe Cuvillier, bestuursvoorzitter van Unibail-Rodamco, kan je in Les Quatre Temps ook goed zien waar de vernieuwingsdrang van het bedrijf voor staat, vertelt hij in een interview met De Telegraaf.

 

In Les Quatre Temps worden shoppers verrast met hoge winkelgevels, die allemaal onder handen zijn genomen door gespecialiseerde designers die zich gespecialiseerd hebben in de materie. Momenteel is het echter een nieuwe attractie die het meeste in het oog springt, namelijk metershoge lichtschermen met daarin de nieuwste LED-technologie.

 

Unibail-Rodamco ontstond in 2007 door de fusie tussen Unibail en Rodamco Europe. Het is het grootste commercieel vastgoedbedrijf in Europa, met winkelcentra in Nederland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Polen en Oostenrijk. Het bezit daarnaast ook nog enkele congrescentra en kantoorgebouwen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.