V&D in Purmerend wordt vernieuwd | RetailDetail

V&D in Purmerend wordt vernieuwd

V&D in Purmerend wordt vernieuwd

Warenhuisketen V&D zal dan toch een winkel houden in het Eggert-winkelcentrum in Purmerend, nadat het een akkoord heeft gevonden met Wereldhave, de uitbater van het winkelcentrum.

4.000 vierkante meter

In juni was het nog tot een conflict gekomen tussen Wereldhave en V&D, toen die eerste had besloten om het huurcontract van de warenhuisketen op te zeggen. V&D ging daar niet mee akkoord en zei toen dat het de beslissing desnoods voor de rechter wou aanvechten. Nu zijn de twee partijen blijkbaar toch tot een vergelijk gekomen.


In de nieuwe overeenkomst worden de vestigingen van V&D en restaurantketen La Place, een dochteronderneming van V&D, samengevoegd tot één pand. Momenteel is La Place nog aan de overkant van het warenhuis te vinden in het Eggert-winkelcentrum. De nieuwe winkel moet ergens in het midden van 2016 zijn deuren openen en zal ongeveer 4.000 vierkante meter in beslag nemen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.