Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders | RetailDetail

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders
Foto: Wereldhave

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

 

"Bewezen combinatie van supermarkten met versaanbod"

Het winkelcentrum Presikhaaf ondergaat momenteel een grondige renovatie: Wereldhave geeft het winkelcentrum naar eigen zeggen een complete metamorfose om het te moderniseren en verbeteren. Begin dit jaar opende de nieuwe ingang aan de Oostzijde al, gevolgd door nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn

 

Tegenover die supermarkten komt nog een Versplein: "De bewezen combinatie van supermarkten met kwalitatief hoogwaardig versaanbod creëert een vers cluster om herhaalbezoek te stimuleren. Daarnaast krijgt het winkelcentrum nieuwe entrees, nieuwe en verhoogde puien, een nieuwe vloer en openbare faciliteiten om de customer journey te verbeteren", aldus businessunitmanager Jeroen Verwolf.

 

Renovatiewerken Presikhaaf nog tot 2019

Vanaf nu zullen steeds meer nieuwe en vernieuwde winkels hun deuren openen  in Presikhaaf: de officiële opening van het Versplein staat gepland voor volgende maand, maar de eerste winkels zijn er al opgeleverd. Daar komen nu nog vestigingen bij van Delicatessehoff (106m²), Multivlaai (30m²), Roosters Maaltijden & Grill (125m²) en Slagerij De Haas (104m²). 

 

Versplein Presikhaaf is overigens op een unit na compleet verhuurd, in het winkelcentrum zelf zijn volgens de vastgoedeigenaar nog maar enkele units beschikbaar. De vernieuwing van Presikhaaf zal nog tot begin 2019 zal duren, maar het centrum blijft gedurende de hele vernieuwing wel open voor publiek. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Albert Heijn experimenteert met nieuwe versconcepten

16/05/2018

In de vernieuwde Albert Heijn in Hoofddorp brengt de supermarktketen alle innovaties en proefprojecten rond vers bij elkaar: de nieuwe winkel heeft een pluktuin voor kruiden, een borreleiland en meer.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

JD.com gaat duizend winkels per dag openen

17/04/2018

JD.com heeft plannen om maar liefst duizend supermarkten per dag te openen in China. Met dit indrukwekkende streefdoel zet het tweede grootste e-commercebedrijf van het land zijn ambities om ook de offline markt te veroveren, kracht bij.