Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders
Foto: Wereldhave

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

 

"Bewezen combinatie van supermarkten met versaanbod"

Het winkelcentrum Presikhaaf ondergaat momenteel een grondige renovatie: Wereldhave geeft het winkelcentrum naar eigen zeggen een complete metamorfose om het te moderniseren en verbeteren. Begin dit jaar opende de nieuwe ingang aan de Oostzijde al, gevolgd door nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn

 

Tegenover die supermarkten komt nog een Versplein: "De bewezen combinatie van supermarkten met kwalitatief hoogwaardig versaanbod creëert een vers cluster om herhaalbezoek te stimuleren. Daarnaast krijgt het winkelcentrum nieuwe entrees, nieuwe en verhoogde puien, een nieuwe vloer en openbare faciliteiten om de customer journey te verbeteren", aldus businessunitmanager Jeroen Verwolf.

 

Renovatiewerken Presikhaaf nog tot 2019

Vanaf nu zullen steeds meer nieuwe en vernieuwde winkels hun deuren openen  in Presikhaaf: de officiële opening van het Versplein staat gepland voor volgende maand, maar de eerste winkels zijn er al opgeleverd. Daar komen nu nog vestigingen bij van Delicatessehoff (106m²), Multivlaai (30m²), Roosters Maaltijden & Grill (125m²) en Slagerij De Haas (104m²). 

 

Versplein Presikhaaf is overigens op een unit na compleet verhuurd, in het winkelcentrum zelf zijn volgens de vastgoedeigenaar nog maar enkele units beschikbaar. De vernieuwing van Presikhaaf zal nog tot begin 2019 zal duren, maar het centrum blijft gedurende de hele vernieuwing wel open voor publiek.