Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders | RetailDetail

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders
Foto: Wereldhave

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

 

"Bewezen combinatie van supermarkten met versaanbod"

Het winkelcentrum Presikhaaf ondergaat momenteel een grondige renovatie: Wereldhave geeft het winkelcentrum naar eigen zeggen een complete metamorfose om het te moderniseren en verbeteren. Begin dit jaar opende de nieuwe ingang aan de Oostzijde al, gevolgd door nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn

 

Tegenover die supermarkten komt nog een Versplein: "De bewezen combinatie van supermarkten met kwalitatief hoogwaardig versaanbod creëert een vers cluster om herhaalbezoek te stimuleren. Daarnaast krijgt het winkelcentrum nieuwe entrees, nieuwe en verhoogde puien, een nieuwe vloer en openbare faciliteiten om de customer journey te verbeteren", aldus businessunitmanager Jeroen Verwolf.

 

Renovatiewerken Presikhaaf nog tot 2019

Vanaf nu zullen steeds meer nieuwe en vernieuwde winkels hun deuren openen  in Presikhaaf: de officiële opening van het Versplein staat gepland voor volgende maand, maar de eerste winkels zijn er al opgeleverd. Daar komen nu nog vestigingen bij van Delicatessehoff (106m²), Multivlaai (30m²), Roosters Maaltijden & Grill (125m²) en Slagerij De Haas (104m²). 

 

Versplein Presikhaaf is overigens op een unit na compleet verhuurd, in het winkelcentrum zelf zijn volgens de vastgoedeigenaar nog maar enkele units beschikbaar. De vernieuwing van Presikhaaf zal nog tot begin 2019 zal duren, maar het centrum blijft gedurende de hele vernieuwing wel open voor publiek. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Koekjesmerk Jules Destrooper duikt op in Schiphol

05/07/2018

De Belgische koekjesfabrikant Jules Destrooper lanceert een reisgamma, ‘Global Travel Retail’, en opent daarvoor ook een tijdelijke winkel op Schiphol Airport. In de zomermaanden kunnen reizigers er speciale verpakkingen kopen.

Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Karstadt wil het warenhuis heruitvinden in Berlijn-Tegel

12/06/2018

Karstadt opent op de Berlijnse luchthaven Tegel voor het eerst in dertig jaar een gloednieuw warenhuis in de hoofdstad. De nieuweling moet een baken van vernieuwing worden, met een uniek aanbod dat volledig is aangepast aan de locatie.