Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd | RetailDetail

Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

De herontwikkeling en uitbreiding van winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer is gisteren opgeleverd. Het winkelcentrum in de wijk Rokkeveen is uitgebreid met 200 m² winkelruimte en telt nu 2.000 m² winkeloppervlak.

Derde Jumbo in Zoetermeer

Jumbo, dat in de nieuwe configuratie 1.300 m² huurt, is de belangrijkste huurder. Vóór de herontwikkeling zat er ook al een kleinere supermarkt van C1000 in het winkelcentrum. Een paar jaar geleden zat er nog geen enkele vestiging van Jumbo in Zoetermeer, maar nu zijn dat er plots drie.

 

Verder kreeg winkelcentrum De Vlieger er ook een bakker en een kapsalon bij. Het winkelcentrum heeft ook een frissere uitstraling gekregen en is beter toegankelijk voor winkelend publiek.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.