Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

De herontwikkeling en uitbreiding van winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer is gisteren opgeleverd. Het winkelcentrum in de wijk Rokkeveen is uitgebreid met 200 m² winkelruimte en telt nu 2.000 m² winkeloppervlak.

Derde Jumbo in Zoetermeer

Jumbo, dat in de nieuwe configuratie 1.300 m² huurt, is de belangrijkste huurder. Vóór de herontwikkeling zat er ook al een kleinere supermarkt van C1000 in het winkelcentrum. Een paar jaar geleden zat er nog geen enkele vestiging van Jumbo in Zoetermeer, maar nu zijn dat er plots drie.

 

Verder kreeg winkelcentrum De Vlieger er ook een bakker en een kapsalon bij. Het winkelcentrum heeft ook een frissere uitstraling gekregen en is beter toegankelijk voor winkelend publiek.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nieuwe winkel Coolblue eind dit jaar in Den Haag

02/10/2017

Eind dit jaar opent Coolblue een nieuwe winkel in Den Haag, in het winkelcentrum New Babylon. Die nieuwe vestiging zal een volledig nieuw concept krijgen dan de huidige acht winkels. New Babylon zelf krijgt ook een heel nieuw jasje.

Den Haag toont het winkelen van de toekomst

28/09/2017

Winkelstad Den Haag zet in op compactere winkelgebieden en nauwere samenwerking met retailers, zowel grote ketens als lokale helden. Shoppers kunnen er kennismaken met de nieuwste technologieën. 

Gemeenten moeten winkelgebieden schrappen of verkleinen

22/09/2017

Volgens een aantal vastgoedexperts is er maar een oplossing voor de oplopende leegstand in middelgrote steden: de winkeloppervlakte verminderen door winkelgebieden te verkleinen of zelfs volledig te schrappen. 

Delhaize trekpleister van nieuw Luxemburgs winkelcentrum

07/09/2017

Vandaag opent winkelcentrum Borders de deuren op een boogscheut van Schengen. De winkelgalerij, met als trekpleister de grootste Delhaize van het Groothertogdom Luxemburg, zal op termijn onderdak bieden aan een twintigtal retailers.

Europese winkelhuurprijzen in de lift

20/07/2017

Uit een rapport van onderzoeksbureau CBRE blijkt dat de huurprijzen op de duurste retaillocaties in Europa blijven stijgen. Daarmee is het de enige regio ter wereld waar er nog een positieve trend waarneembaar is in winkelvastgoed.

Retail Estates zet eerste stap naar Nederland

03/07/2017

Het Belgische vastgoedbedrijf Retail Estates heeft voor het eerst de stap naar Nederland gezet. Het koopt daar voor 75,6 miljoen euro vijf retailparken in Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Middelburg, Roosendaal en Veenendaal, goed voor 51 winkelpanden.

Back to top