Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd | RetailDetail

Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

De herontwikkeling en uitbreiding van winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer is gisteren opgeleverd. Het winkelcentrum in de wijk Rokkeveen is uitgebreid met 200 m² winkelruimte en telt nu 2.000 m² winkeloppervlak.

Derde Jumbo in Zoetermeer

Jumbo, dat in de nieuwe configuratie 1.300 m² huurt, is de belangrijkste huurder. Vóór de herontwikkeling zat er ook al een kleinere supermarkt van C1000 in het winkelcentrum. Een paar jaar geleden zat er nog geen enkele vestiging van Jumbo in Zoetermeer, maar nu zijn dat er plots drie.

 

Verder kreeg winkelcentrum De Vlieger er ook een bakker en een kapsalon bij. Het winkelcentrum heeft ook een frissere uitstraling gekregen en is beter toegankelijk voor winkelend publiek.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse tonen in verschillende winkels van het failliete Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

200 miljoen euro voor vernieuwing Stadshart Amstelveen

14/02/2018

De gemeente Amstelveen en Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Amstelveen, hebben een akkoord gesloten rond de vernieuwing van het winkelcentrum. Daarvoor wordt ongeveer 200 miljoen euro uitgetrokken.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco kijkt tevreden terug op boekjaar

02/02/2018

Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco, dat vooral belegt in winkelcentra, kijkt tevreden terug op het voorbije boekjaar. Het wist immers in alle regio’s te groeien.

Kruidvat blijft de grootste winkelketen van Nederland

26/01/2018

Kruidvat is de grootste winkelketen van Nederland. Al vijf jaar op rij heeft de drogist het grootste aantal winkels, blijkt uit de nieuwe top 100 van Locatus. Albert Heijn is de grootste qua oppervlakte en overschrijdt het miljoen vierkante winkelmeters.

Nederlandse groep neemt Woluwe Shopping Center over

22/01/2018

Het Nederlandse Eurocommercial Properties krijgt het Woluwe Shopping Center in handen, nadat het bod van het vastgoedbedrijf - 425 miljoen euro - aanvaard werd.

Back to top