Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

Winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer opgeleverd

De herontwikkeling en uitbreiding van winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer is gisteren opgeleverd. Het winkelcentrum in de wijk Rokkeveen is uitgebreid met 200 m² winkelruimte en telt nu 2.000 m² winkeloppervlak.

Derde Jumbo in Zoetermeer

Jumbo, dat in de nieuwe configuratie 1.300 m² huurt, is de belangrijkste huurder. Vóór de herontwikkeling zat er ook al een kleinere supermarkt van C1000 in het winkelcentrum. Een paar jaar geleden zat er nog geen enkele vestiging van Jumbo in Zoetermeer, maar nu zijn dat er plots drie.

 

Verder kreeg winkelcentrum De Vlieger er ook een bakker en een kapsalon bij. Het winkelcentrum heeft ook een frissere uitstraling gekregen en is beter toegankelijk voor winkelend publiek.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Vastned Retail wil Belgische tak van de beurs halen

15/01/2018

Het Nederlandse vastgoedbedrijf Vastned Retail wil zijn Belgische tak van de Brusselse beurs halen. Het bezit momenteel al 65,5 procent van de aandelen van Vastned Retail Belgium en wil nu ook de rest overnemen.

Leegstand in Nederlandse winkelstraat daalt

11/01/2018

Uit het laatste onderzoek van onderzoeksbureau Locatus blijkt dat de leegstand in de winkelstraten in Nederland ook het voorbije jaar verder is gedaald. Het is al het derde jaar op rij dat er minder panden leegstaan.

Geen nieuwe winkelmeters meer voor Utrecht

28/12/2017

De provincie Utrecht roept de bouw van nieuwe winkels een halt toe. Zowel in bestaande  winkelgebieden als daarbuiten wil de provincie verdere uitbreiding van het aantal winkelmeters tegengaan, klinkt het in de ontwerptekst van een nieuwe retailvisie.

Hudson's Bay verweert zich en voegt goedkopere merken toe

27/12/2017

Hudson's Bay zit in Nederland op koers, verdedigt marketingdirecteur Edo Beukema zich tegen kritiek. Van het gerucht dat de warenhuisketen al zou vertrekken is niks waar, maar de marketing en de aanvangsprijzen worden wel aangepast.

Retail Estates doet opnieuw forse investering in Nederland

22/12/2017

Het Belgische vastgoedbedrijf Retail Estates, heeft opnieuw een grote investering gedaan in Nederland. Het heeft drie nieuwe winkelcentra gekocht, goed voor een waarde van ongeveer 205 miljoen euro.

Unibail-Rodamco neemt sectorgenoot Westfield over

12/12/2017

Unibail-Rodamco neemt concurrent Westfield over voor 14 miljard euro. Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf krijgt zo 35 nieuwe winkelcentra in handen, waarvan 33 in de Verenigde Staten, en wordt zo het grootste vastgoedbedrijf ter wereld.

Back to top